Půjčky pro nezaměstnané

Půjčky pro nezaměstnané jsou určeny lidem, kteří si právě teď sami nejsou schopni vydělávat a nemají tedy stálý příjem.

Půjčky pro nezaměstnané by měly využít hlavně lidé bez práce, to znamená například důchodci, maminky na mateřské dovolené atd. ... To ale neznamená, že pokud práci máte, nemůžete požádat o tento druh půjčky. Naopak. Pokud jen nechcete předkládat potvrzení o více než měsíčního příjmu, můžete taky využít půjčky pro nezaměstnané.

Kde a jak půjčku pro nezaměstnané sehnat?

Banky jsou v dnešní době velmi opatrné a tak vám jen málokterá banka nabídne půjčku bez potvrzení příjmu a tedy ani půjčku pro nezaměstnané. Je proto logické, že se v tomto případě jde hlavně o nebankovní půjčky.

Na trhu je množství soukromých firem, které vám nabízejí velký výběr v oblasti půjček. Není problém je vyhledat na internetu, kde si půjčku pro nezaměstnané můžete také vybavit ihneď.Avšak měli byste nejprve vyhledat několik firem a porovnat nároky na splácení, výši úroků a všechny další podmínky.

Pokud se rozhodnete půjčku pro nezaměstnané vyřídit ihned po internetu, nebo po telefonu, měli byste si opravdu velmi důkladně přečíst všechny fakta a smluvní podmínky. Dávejte pozor, abyste něco nepřehlédli a pokud narazíte na nějaký nejasný bod, neváhejte se zeptat a vyjasnit si to.

Výhody půjčky pro nezaměstnané

Poměrně rychlé a jednoduché vyřízení půjčky
Možnost zařídit si půjčku okamžitě přes internet nebo mobilní telefon
Nemusíte předkládat potvrzení o výši příjmu
Nikdo za vás nemusí ručit
Nevadí, pokud máte záznam v bankovním registru
Se získanými penězi si můžete dělat, co budete chtít

Nevýhody půjčky pro nezaměstnané

Firmy se počítají velké úroky
Budete muset ručit nemovitostí, autem, nebo jinou vaší cenností
Firmy zakročí hned, pokud vytuší náznak neschopnosti splácet