Půjčka pro nezaměstnané

Půjčky pro nezaměstnané patří pod velkou kategorií půjček, do které můžeme zařadit i mnoho různých úvěrů. Mohou je získat všichni klienti, kteří nemohou prokázat výši svého příjmu. To znamená i důchodci a matky na mateřské dovolené. Půjčky pro nezaměstnané poskytují pouze nebankovní instituce nebo soukromé subjekty. Banka od Vás totiž chce vědět výšku vašich příjmů. Nejprve si tedy objasněte, jaký druh půjčky vlastně chcete, abyste ji následně mohli získat.
Nepředkládá výši svých příjmů
Když se chcete bavit o typech půjček, které můžete využít, tak tu budou vždy půjčky je hlavní specifikací to, že se poskytují bez doložení výše vašich příjmů . Takové půjčky pro nezaměstnané dnes poskytuje většina nebankovních institucí a firem. Nevýhodou takové půjčky je však to, že je na ni uvaleno mnohem větší úroková sazba, jak na běžné bankovní půjčky.
Maximální výše půjčky pro nezaměstnané
Neméně podstatným omezením je také výška půjčené částky , která se při půjčkách pro nezaměstnané pohybuje maximálně na hranici 10 000 eur . Ačkoliv to nejsou zanedbatelné peníze, určitě byste v často ocenili i vyšší částku. Bohužel v takovém okamžiku je nejhorší to, že v případě neschopnosti dokladovat své příjmy se budete muset spokojit s tím, co vám nabízejí.