Půjčky s ručením nemovitostí

Chcete získat větší objem peněz, ale nemáte pravidelný příjem, případně jej nemůžete prokázat? Zkuste půjčky s ručením prostřednictvím nemovitosti. Půjčku sice můžete získat i na základě měsíčních pohybů na bankovním účtu, ale ne každý má takové pohyby na účtu a právě proto je tu půjčky s ručením nemovitostí . Banka Vám dle ceny nemovitosti navrhne maximální výši úvěru. Tyto půjčky nabízejí i nebankovní společnosti , ovšem úroky jsou při nebankovní půjčce o něco výše. I to je daň za to, že po Vás nebankovní společnosti nepožadují prokazování příjmů.

Půjčky s ručením nemovitostí nabízejí bankovní i nebankovní společnosti skutečně rychle. Stačí podepsat pár smluv, případně směnku a peníze máte prakticky okamžitě na svém účtu. Nezapomínejte však na to že ručením svým majektom se při nesplácení můžete dostat do složité situace, dokonce můžete přijít o svůj byt či dům.

I při tomto typu půjček však můžete narazit na podvodníky, kteří se na vás pokusí obohatit. Nejčastěji tito podvodníci ptají peníze za vyřízení půjčky předem . Ve většině případů však jde o podvod. Než podepište smlouvu, tak si ji pořádně přečtěte a když něčemu nerozumíte, tak se klidně ptejte. Splátky se většinou hradí měsíčně. Dejte si pozor na včasné splácení , zvláště nebankovní společnosti mají relativně velké hranice za nevčasné splacení půjčky.

U půjček s ručením nemovitostí dostanete lepší úrok než u klasických podmínkách bez ručení. Dokonce i nebankovní půjčky v tomto směru dosahují celkem příjemné úroky.

Výhody půjčky s ručením nemovitostí:

Přijatelný úrok
Rychlé vyřízení půjčky
Relativně vysoká výše půjčky
Na vyřízení půjčky postačí pár dokladů


Nevýhody půjčky s ručením nemovitostí:

Ručíte svým majetkem